• Monday

  closed

 • Tuesday

  9:00 - 18:00

 • Wednesday

  9:00 - 18:00

 • Thursday

  9:00 - 18:00

 • Friday

  9:00 - 18:00

 • Saturday

  9:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

HairbyBonsai

i

Bruidskapsels

Als er iets is dat je graag wil op je bruiloft is het wel een verpletterende indruk achterlaten. Dat zal ook gebeuren met je prachtige jurk, de mooiste sieraden en natuurlijk een perfect kapsel!

Laat de professionals van onze rubriek bruidskapsels Overijssel je daarmee helpen. Dat vinden zij heerlijk en het is voor jou een zorg minder! Bovendien weet je zeker dat het helemaal in orde komt.

Bij Hair by Bonsai in Enschede verzorgen wij geweldige bruidskapsels. Als er iets is dat je graag wil op je bruiloft is het wel een verpletterende indruk achterlaten. Dat zal ook gebeuren met je prachtige jurk, de mooiste sieraden en natuurlijk een perfect kapsel! Wanneer u bij ons binnen komt bespreken wij eerst uitgebreid uw wensen en mogelijkheden. Vervolgens zoeken wij samen het bruidskapsel dat het beste past. Ook is het mogelijk eerst een proefkapsel te proberen. Een goed moment voor het maken van een proefkapsel is vier tot acht weken voor de grote dag. Uw haar en kapsel zullen dan niet meer veel veranderen voor de bruiloftsdatum. Ook bij het maken van een proefkapsel bespreekt onze kapster uitgebreid uw wensen en wat het beste bij u past.