• Monday

  closed

 • Tuesday

  9:00 - 18:00

 • Wednesday

  9:00 - 18:00

 • Thursday

  9:00 - 18:00

 • Friday

  9:00 - 18:00

 • Saturday

  9:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

Team

  /    /  Team

Jennifer Doek

Eigenaresse

Mijn naam is Jennifer, en ik ben eigenaresse van Hair by Bonsai. Ik werk inmiddels 8 jaar in het kappersvak, dit doe ik met veel passie voor mijn vak. Ik ben erg gemotiveerd om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Hierdoor kunnen wij u als klant een diverse behandelingen aanbieden. Ook verzorg ik voor het personeel trainingen en cursussen op hoog niveau, zo zorgen wij als team dat wij steeds verder door groeien. Bij ons staat het leveren van kwaliteit voorop.

Miriam

Mijn naam is Miriam. Ik ben 12 jaar werkzaam in het kappersvak, in die tijd heb ik mijzelf weten te ontwikkelen tot topstylist. Ik houd mezelf altijd op de hoogte van de nieuwste trends, waaronder knippen en kleuren. Tijdens de behandeling geef ik je graag het beste advies voor het verzorgen van jouw haar!

Romy

Mijn naam is Romy - 20 jaar en woon in Losser, misschien hebben jullie mij al eens in de salon gezien! Ik ben nu 3 jaar werkzaam in het kappersvak. En werk vanaf december nu bij Bonsai, vanaf jongs af aan wist ik al dat ik iets wou doen waarbij ik mijn creativiteit kon uiten en uiteindelijk ben ik in het kappersvak terecht gekomen. Dit doe ik met veel passie. Ik vind het heel leuk om deel uit te maken van het team, omdat de salon heel creatief is met verschillende kleurbehandelingen en bewust is van de nieuwste trends. In ons vak ben je namelijk nooit uitgeleerd! Graag tot ziens in de stoel.

Jolita

Mijn naam is Jolita Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Hair by Bonsai. Tijdens mijn opleiding ben ik als stagiaire begonnen bij Hair by Bonsai, in die tijd heb ik mij ontwikkeld tot kleurspecialist. Daarnaast kunnen jullie ook bij mij terecht om de wenkbrauwen te verven en/of epileren met draad. Ik weet alles over olaplex en adviseer jullie dan ook graag. hopelijk tot snel!

Margriet

Hallo ik ben Margriet, Ik ben begonnen met de kappersopleiding en zit in het tweede jaar. Ik heb voor het kappersvak gekozen om mijn creativiteit te kunnen uiten, en ik vind het erg gezellig om in een team en met klanten te mogen werken! Ik help in de salon met afspraken plannen. klanten voorzien van een heerlijke wasbehandeling of het föhnen van het haar. Ik hoop in de toekomst door te groeien tot een ervaren kapster.

Werken bij Bonsai?

Solliciteer direct!

Heb jij een passie voor haar, ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan zijn we op zoek naar jou! Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op!