• Monday

  9:00 - 18:00

 • Tuesday

  9:00 - 18:00

 • Wednesday

  9:00 - 18:00

 • Thursday

  9:00 - 20:00

 • Friday

  9:00 - 18:00

 • Saturday

  9:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

Toners

  /    /  Toners

Toner

Waarschijnlijk heb je het begrip “toner” vaker voorbij horen komen wanneer je bij ons in de salon zat. Maar wat is een toner nou eigenlijk en wat doet het voor je haar? Wij vertellen je hier alle informatie over een toner en waarom het echt een pré  is voor je haar!

YES, I DYED MY HAIR

En dat betekend heel vaak dat er een toner door je haar heen gaat! Maar waarom wordt dit eigenlijk gedaan, wat doet zo’n toner dan? Wij vertellen je graag alles over een toner en waarom het zo belangrijk is. Onze gedachten rondom de toner… je leest ze hier!

DYED HAIR IS SUCH A COMMITMENT

I’m practically married to my toner. En dat is echt zo! Maar wat is zo’n toner? Eigenlijk is het vrij eenvoudig. Vaak heeft je licht geverfde haar na een tijdje een opfrisser nodig. Dit omdat er tonen in je haar zitten die je er niet in wil hebben. Denk hierbij aan blond haar dat geel of oranje wordt.

Toners zijn als het ware kleurpigmenten die een laagje leggen om het haar. Aangezien het een laagje betreft en je het dus niet inkleurt is het daarom niet mogelijk om een hele kleur verandering te doen met alleen een toner. Een toner is dan ook niet grijsdekkend en was je er na een tijdje weer uit.

THE DIFFERENCE

Toners geven dus karakter. Blonde kleuren kun je bijvoorbeeld omtoveren naar een grijsblonde look, zandblonde look of juist rosé blond. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een toner je eigen haarkleur iets op te lichten waardoor je eigen haar mooi blend met bijvoorbeeld highlights!

WASH IT BABY

Omdat je een toner in principe uit je haar wast met je dagelijkse routine adviseren wij je om eens in de 6/8 weken een toner door je haar te doen. Om deze manier houd je je kleur optimaal en kun je veel langer genieten van je geverfde lokken.

 

TIPS VOOR HET BEHOUDEN VAN JE NIEUWE HAARKLEUR!

Herken jij dit ook; dat je voor je gevoel net een kleuring hebt laten zetten bij de kapper en twee, drie weken later je er niets meer van terug ziet? Met deze tips behoud jij je kleur en blijft die lang mooi!

 

KEEP IT AS IT SHOULD BE..

Het zijn soms de kleine dingen die een groot verschil maken. Dit geldt ook voor het mooi houden van je net geverfde coupe. Het is een kleine moeite en met wat extra aandacht zorg je er zelf voor dat jouw nieuwe haarkleur niet vervaagd. Maar wat moet je dan precies doen? Lees onze tips hieronder.. We verzekeren je dat het helpt jouw kleur mooi te houden!

Was je haar de eerste 24 uur na een kleuring niet, zodat de pigmenten zich goed kunnen hechten. De pigmenten hechten zich de eerste 24 uur en als je dan gaat wassen, verlies je pigment.

Wil je lang plezier hebben van je kleur? Verzorg je haar dan met producten speciaal voor gekleurd haar. Producten voor gekleurd haar hebben speciale PH waardes die beschermen tegen kleurverlies. Wil jij weten welke shampoo bij jou haat past? Vraag onze stylisten om advies!

Vervaagt je kleur snel? Wij adviseren na 4 weken terug te komen voor een extra tonerbehandeling. Een toner geeft kleurkarakter door middel van pigmenten. Als je van kleur veranderd moeten de pigmenten zich namelijk weer opbouwen.

Gebruik de komende 4 weken één keer per week een haarmasker na het wassen. Na het lichter kleuren van het haar adviseren we altijd extra aandacht aan de kwaliteit van je haar te besteden; een haarmasker is daar ideaal voor.

Bij gebruik van een föhn, krultang, stijltang: zet deze niet te heet en gebruik hitte bescher­mende producten. Door een te hete tempera­tuur van de tools kan de kleur sneller vervagen. Wij adviseren daarom met gekleurd haar je tools niet warmer te zetten dan 180 graden. Na 2 weken kun je dit eventueel verhogen naar max 200 graden.

Gebruik géén anti-roos shampoo bij gekleurd haar. Door de PH waarde van de anti-roos shampoo worden de kleurpigmenten uit het haar getrokken en krijg je een doffe kleur.

Ga je binnenkort zwemmen in de zee of in chloorwater? Verdeel wat conditioner of een masker in de lengtes van het haar, voor je het water ingaat & spoel het haar goed na elke zwembeurt  Was daarnaast einde dagje haar heel goed na en gebruik een masker of Olaplex nummer 3. Door zout kristallen van de zee en chloor en koperdeeltjes in een zwembad kan het haar verkleuren of de kwaliteit van het haar verslechten.

Category