• Monday

  closed

 • Tuesday

  9:00 - 18:00

 • Wednesday

  9:00 - 18:00

 • Thursday

  9:00 - 18:00

 • Friday

  9:00 - 18:00

 • Saturday

  9:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

Zilvershampoo

Iedereen kent het tegenwoordig wel, de zilvershampoos. Tegenwoordig gebruikt bijna iedere vrouw met een koele blonde tint of grijze look het. Gewoon omdat het een super eenvoudig product is om je ongewenste geel- oranjetinten te verwijderen.

DE HANDIGSTE TIPS & TRICKS

Heb jij (geverfd) blond of assig haar? Dan ben je vast bekend met zilvershampoo. Wij gebruiken De Keep My Colour Blonde Shampoo van Eleven Austalia of de No Yellow van Fanola. Dit product is paars/blauw van kleur en zorgt ervoor dat ongewenste gele pigmenten uit je haar verdwijnen. Ook is dit product zeer geliefd om populaire grijstinten in je haar te krijgen. Hoe je dit geweldige paarse goedje het beste kunt gebruiken leggen wij graag aan je uit!

HOE WERKT Zilvershampoo?

Een zilvershampoo is een shampoo met blauwe én paarse pigmenten, de perfecte tegenhanger van gele en oranje tonen. Door deze shampoo even te laten intrekken in je haar zal de tint van je haar koeler worden.

HOE GEBRUIK JE zilvershampoo?

Je gebruikt zilvershampoo op nat haar en masseert het door je haar net zoals je dat doet met gewone shampoo en laat hem nét iets langer intrekken. Spoel je haar vervolgens uit en zorg dat alle shampoo is verdwenen. Gebruik vervolgens een verzorgend masker of conditioner om je haar weer zacht en soepel te maken en style je haar zoals je dit gewend bent.

HOE LANG LAAT JE ZILVERSHAMPOO INTREKKEN?

Afhankelijk van het gewenste resultaat kun je zilvershampoo ongeveer 1 tot 5 minuten laten zitten. Wil je juist wel een paarse tint in je haar dan kun je de shampoo langer laten intrekken (tot 10/15 minuten).

HOE VAAK GEBRUIK JE ZILVERSHAMPOO?

Dat is voor elke haarkleur anders. Voor een grijze tint kun je de zilvershampoo 2 of 3 keer per week gebruiken. Wil je enkel een warme gloed neutraliseren? Dan adviseren wij om dit één maal per week te gebruiken. Voor de andere wasbeurten kun je een shampoo gebruiken voor bijvoorbeeld gekleurd haar.

KUN JE ZILVERSHAMPOO GEBRUIKEN OP DONKER HAAR?

Op bruin haar heeft zilvershampoo een minimaal effect. Wil je toch je bruine haar mooi koel houden dan raden wij aan om de  fanola no yellow eens te proberen! Deze is bij ons in de verkrijgbaar.

HOE GEBRUIK IK ZILVERSHAMPOO OP BESCHADIGD HAAR?

Merk je dat je haar droog aanvoelt na het gebruik van zilvershampoo of wil jij je beschadigde haren nog beter verzorgen? Wij raden altijd na het gebruik van zilvershampoo een heerlijk verzorgend haarmasker te gebruiken en af te sluiten met conditioner. Ook is onze Zilvershampoo  ‘Keep My Colour Blonde’ erg verzorgend. Heb jij beschadigd haar, dan raden wij deze zeker aan!

WORDT JE HAAR PAARS VAN ZILVERSHAMPOO?

Gebruik de zilvershampoo op de juiste manier en je hoeft hier echt niet bang voor te zijn. Als je het te lang laat intrekken kan er een paarse gloed ontstaan, deze verdwijnt weer na ongeveer 2 wasbeurten.

Weet u niet of u zilvershampoon mooi vind ?

U kunt altijd een heerlijke wasbeurt bij ons krijgen met onze zilvershampoo om het eens te proberen!

Category

Tags