• Monday

  closed

 • Tuesday

  9:00 - 18:00

 • Wednesday

  9:00 - 18:00

 • Thursday

  9:00 - 18:00

 • Friday

  9:00 - 18:00

 • Saturday

  9:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

Hair care

Slaap met een haarmasker

Een haarmasker is erg goed voor je haar, zeker als je het regelmatig gebruikt. Dit kost 15 minuten extra tijd in je douche-routine, maar daar is een oplossing voor. Je kunt het haarmasker namelijk ook perfect laten intrekken door er een nachtje mee te slapen. Dit is niet alleen makkelijker, maar ook heeft het masker daardoor de tijd om nog beter in je haar te trekken.

Dit is hoe je het doet:

Borstel je haar door en breng vervolgens je favoriete haarmasker aan over de lengtes van je haar bijvoorbeeld Miracle hair mask van Eleven Austalia. Spoel het masker de volgende ochtend uit en was daarna je haar zoals gewoonlijk. Droog je haar en geniet van super silky en healthy hair!

Verzorg je haar met een leave-in en serum

Na het douchen zijn veel mensen vaak geneigd om hun natte haar door te kammen en het op te laten drogen aan de lucht. Niet zo gek, want dit weten

heel veel dames niet! Nat haar is zwakker dan droog haar en daardoor breekt het snel af. Zeker als je met een borstel je klitten gaat kammen! Tip: borstel je haar voordat je gaat douchen goed door en kam het pas weer als je haar droog is na het douchen. Neem een keer een momentje voor jezelf en besteed nog wat extra aandacht aan je haar na het douchen…

Neem bijvoorbeeld een leave-in spray (bijvoorbeeld de Smooth & Shine Anti-Frizz serum ) en gebruik een föhn om je haar te drogen. Je haar zal er veel mooier uitzien nadat je het gedroogd hebt. Wil je je lokken nog meer laten shinen? Gebruik dan De Make Me Shine Spray Gloss van Eleven Austalia dit is een lichtgewicht spray die wordt gebruikt als finishing product na het in model brengen van het haar. Deze spray geeft veel glans en houdt flyaways onder controle, zonder het haar te verzwaren.

Category

Tags