• Monday

  9:00 - 18:00

 • Tuesday

  9:00 - 18:00

 • Wednesday

  9:00 - 18:00

 • Thursday

  9:00 - 20:00

 • Friday

  9:00 - 18:00

 • Saturday

  9:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

Stylingsproducten

WELK STYLINGSPRODUCT PAST HET BEST BIJ MIJ?

 

Waarom zou je een stylingsproduct gebruiken?

Je haar is een visitekaartje. Heb je niks aan je haar gedaan of kun je maar geen fijne producten vinden waardoor het er slordig uitziet? Dat willen we natuurlijk niet. Zeker niet als je een belangrijke baan, feestje of andere belangrijke gelegenheid hebt. Met een stylingsproduct zorg je ervoor dat er leven in je kapsel komt en zie je er verzorgt uit.

Hoe kies je de juiste stylingsproducten ?

Bij het kiezen van het juiste stylingsproduct moet je letten op een aantal factoren. De dikte en haarlengte zijn het meest belangrijk. De dikte is onder te verdelen in drie groepen:

1. Dun haar

Mensen met dun haar willen doormiddel van het gebruiken van een stylingsproduct vooral zorgen voor wat volume. Dit is te bereiken met een bijvoorbeeld een Dry Texture spray van Eleven Australia. Of een matte wax bijvoorbeeld de Dry mud. Dit omdat het haar dan geen ‘natte look krijgt’ en daardoor voller lijkt.

2. Normaal haar

Heb je geen dun of dik haar, maar zit je er net tussenin? De Wax Shaper is dan wellicht een goede optie. Deze wax kan je net het extra volume geven bij iets wat dun haar, maar controleert ook eenvoudig dik haar. Een natuurlijke look is ook mogelijk. Het is maar net hoeveel je van het product gebruikt. Gents Wax

Shaper heeft een rijke geur van vanille en kokos en houdt het haar soepel en flexibel.

3. Dik haar

Wanneer je dik haar hebt, heb je iets minder behoefte aan extra volume. Je hebt aan een wax of pomade al meer dan genoeg om je haar in de gewenste stijl te krijgen. Hiervoor gebruiken wij vaak de Mad Clay van Gents.

Category

Tags